Anlat bana sevdanı. Anlat ki avunayım. Nasıl sevdiğini anlat. Anlat ki sevineyim. Sonra bildiğin aşk masallarını sırala bir bir. Dinleyip inanayım.

  Anlat bana anlat. Yanışlarını sevdadan yana. Savaşlarını benden yana. Bırakmadan ellerimi gözlerime bakıp fısılda. Dans edelim saatlerce müziksiz gecelerde. Sarılmışken öylece fısılda aramalarını, kaybedişlerini, inanışlarını. Beklentilerini sırala bir bir. Pişmanlıklarını anlat. Her şeye rağmen nasıl sevdiğini acılarını, sevinçlerini anlat.

 

Unuttum sanırken hatırlamalarını, gittin sanırken gelişlerini. Yalanlara rağmen gerçekleri anlat. Sevgisiz kışlarda güneşe ulaşmak için baş kaldırışlarını. Başka kollara kaçışlarını. Unutmak adına gidişlerini. Yenilenme adına başka gözlere bakışını anlat. Yabancı kollarda avuntularını, başka bedenlerde bulduklarını anlat. Neden gidemediğini anlat. Kollarında huzur bulmuşken söyle aşk şarkılarını. Sarıl sıkı sıkı hiç bırakmayacak gibi.

 

Hayat içinde kaybolduğum anda yolları bulmam için anlat. İnançsızlıklar içinde yaşamaya çalışırken, nefes nefese kaldığımda, karanlık yollarda yapayalnız hissettiğim korkularımda. Şüpheler ve sorulardan bunaldığımda. Sevgiler tükendiğinde ellerimi tutmak için anlat. Hayat öpücüğü gibi sevdanı anlat.

 

Sonsuzlukta unutmamak için, kâinatın sonunda benim olacağına olan inancını anlat. Gerçekten seviyor musun? Sen onu anlat.