Annelerin en sevdiği markalardan biri olan Emsan, Anneler Günü’nde takipçilerini yepyeni bir kampanyayla karşılıyor. Tencere-tava setlerinden yemek takımlarına, çaydanlıktan cezve setlerine kadar birçok ürün grubunu Anneler Günü’ne özel fırsatlarla sunan Emsan,tüm annelerin ve anne adaylarının bu özel gününü kutluyor.
Anneler Günü’nün yaklaşmasıyla birlikte herkes annesi için güzel bir sürpriz hazırlamanın telaşında. Bu telaşa ortak olan Emsan iseAnneler Günü’ne özel kampanyasıyla,annenizi ve sizi mutlu edecek bir çok seçenek sunuyor.
Kullanışlı ve pratik çözümleriyle mutfaklarda işleri kolaylaştıran Emsan, tencere- tava setlerinden yemek takımlarına, çaydanlık ve cezve setlerinden bıçak setlerine kadar birçok ürünü Anneler Günü’ne özel kampanyasıyla kullanıcılarına sunuyor.
Yüzde20’ye varan indirimler
Düdüklü tencere kadar hızlı ve becerikli normal tencere kadar da güvenli ve pratik bir seçenek olan yeni nesil Füzyon, neşeli ve şık tasarımıyla sofralarınızdaki yerini alacak olan Laura 24 Parça Yemek Takımı, keyifli kahve sohbetlerinizin vazgeçilmezi Colore 6’lı Kahve Fincan Seti ve birçok ürün, Anneler Günü’ne özel indirimlerle annesini mutlu etmek isteyenleri bekliyor.
Emsan,14 Mayıs Anneler Günü’nde, en değerli varlıklarına göz kamaştırıcı bir hediye vermek isteyenleri, Emsan satış noktalarına ve www.emsan.com.tr ‘ye davet ediyor.

 
Editör: TE Bilişim