Her mevsimin vazgeçilmezi çay lezzeti için en pratik çözümü sunan Bosch TTA 5603 çay makinesi, yaz aylarında soğuk ve serinletici buzlu çay tarifleri denemek isteyenler için de hayatı kolaylaştırıyor.

Bosch Ev Aletleri, en hoş, şık ve kolay kullanımlı çay makinelerini tüketicileriyle buluşturuyor. Tek dokunuşla çay keyfi sunan Bosch TTA 5603 çay makinesi, paslanmaz çelik su ısıtıcısı ile cam demlik lezzetini bir araya getiriyor. Kolay erişilebilen kaynatma ve sıcak tutma düğmelerinin yanı sıra 360 derece dönebilen kablosuz kullanımı sayesinde gün boyu en pratik şekilde çay hazırlamak mümkün hale geliyor. Temizlik konusunda büyük kolaylık sunan geniş su doldurma ağzı ve çıkarılabilir paslanmaz çelik kireç filtresiyle de fark yaratan çay makinesi susuz çalışma ve aşırı ısınmaya karşı koruma özelliğine sahip.

Bosch TTA 5603, ister sıcak ister soğuk çay keyfinin yaz aylarında da sürmesi için 256 TL indirimli fiyatıyla satılıyor. Bosch çay makinesi ile hazırlanabilecek ve sıcak günlerde iç ferahlatacak buzlu çay tariflerinden birkaç örnek şöyle:

Limonlu buzlu çay: 1 su bardağı Bosch TTA 5603 ile demlemiş çay, 2 limon, 5-6 yemek kaşığı şeker, 2 bardak buz, 2 litre su

Limonların suyunu sıkın ve kabuklarını iyice yıkayarak suya ekleyin. Çay, şeker ve buzları da suya koyarak bir süre karıştırın.

Şeftalili buzlu çay: 1 su bardağı Bosch TTA 5603 ile demlemiş çay, 5-6 yemek kaşığı şeker, 1 litre su, 1 su bardağı şeftali suyu, Yarım su bardağı limon suyu, 1 şeftali, Buz

Bir kapta tüm malzemeyi karıştırın. Şeftaliyi elma dilip doğrayarak kokteyle ilave edin. Buz ve taze nane yaprağı ekleyerek soğuk servis yapın.

Editör: TE Bilişim