Kentin lezzetlerini ev kadınlarının elinden sunan Deren Yemek işletmecisi Saliha Yüceses, yaptığı açıklama ile ilk başlarda kahvaltılık ürünler ve mantı çeşitleri ile hizmete başladıklarını dile getirerek şöyle konuştu: “Zaman içerisinde müşterilerimizden gelen talepler doğrultusunda kahvaltı ve mantı çeşitleri dışında sulu yemeklerle hizmet vermeye devam ettik. Şuan için müşterilerimizden en fazla talep gören Emirdağ güveci, sebzeli güveç, yine Eskişehir’de bizim yaptığımız tavuk güveç ve yine ızgara köftelerimizle müşterilerimizin beğenisini alıyoruz.

Günlük yaklaşık 25 çeşit sulu yemek çeşidi sunuyoruz. Hitap ettiğimiz kesim daha çok esnaf, uygun fiyatlarla memnuniyet sağlıyoruz. Biz işletmemizi sabah saat 06.00’da açıyoruz, gece ise saat 10.00’a kadar burada hizmet veriyoruz. Biz işletmemizde profesyonel aşçılardan ziyade ev hanımları ile çalışıyoruz. Yemeklerimizi ev hanımları yapıyor, bundan dolayı doğal ev yemeği kalitesinde oluyor. Ayrıca kendimize bu konuda da oldukça güveniyoruz, biz ürünlerimizi de doğal kullanıyoruz. Yemeklerimizde herhangi bir katkı maddesi kullanmıyoruz.

Biz kaliteyi ve uygun fiyatı arayan tüm Eskişehirlileri buraya bekliyoruz. Eskişehirlilere diyoruz ki; ‘En azından yolunuz düşerse yemeklerimizin tadına bakın’ diyoruz.”

Editör: TE Bilişim