Masa tenisi dünyada olduğu kadar ülkemizde de oldukça tercih edilen bir spor. Bu sporu yapabilmek için gereken malzemeler temin edilerek ve oyunun kuralları öğrenilerek masa tenisi kolaylıkla oynanabilir. Çok daha iyi bir oyuncu olabilmek için ise bolca pratik yapmak gerek. Masa tenisi için gereken malzemeleri ve aksesuarları internet üzerinden online alışveriş yaparak da temin edebilmek söz konusu. İhtiyaç duyulan ürünler satıldığı sanal mağazalar ve e-ticaret siteleri ziyaret edilerek kolaylıkla temin edilebilir. 

Kendinize alışveriş yapmak için güveli bir site arıyorsanız size güzel bir site önerelim. Spor malzemeleri ve sporcu giyimi konusunda hizmet veren Hazerspor.com geniş masatenisi aksesuarı seçenekleriyle e-ticaret sektöründe tercih edilen sitelerden biri olarak ziyaret edebileceğiniz bir sitedir. Siteye girdiğinizde  ürün çeşitlerine ait bilgileri, fiyatları ve ödeme seçeneklerini görüntülenebiliyorsunuz.

Dünyaca ünlü kaliteli markalara ait spor aksesuarlarını  online olarak kolaylıkla satın alabileceğiniz Hazerspor.com, 46 yıldan bu yana kaliteli masa tenisi malzemeleri üreten Cornilleau markasının Türkiye distribütörü’dür. Masa tenisi sporuna ilgi duyanlar, ihtiyaç duyabilecekleri ürünleri sitede bir arada bulabilir Satışa sunulan ürünler arasında masa tenisi tekstil ürünleri, ayakkabılar, raketler, raket ekipmanları, masa ve aksesuarları, sporcular için çanta ve raket kılıfları, raket yapıştırıcı, top ve aksesuarlar, lastik gibi çeşitli ürünler yer alıyor.

Masa tenisi masası, aksesuarları, tahtalar, lastikler, tekstil ürünleri, çanta ve raket kılıfı, hazır raket, raket hazırlama malzemeleri ve hediyelik masa tenisi eşyalarının online alışveriş sitesi olan Hazerspor.com’da herkesin kolaylıkla alışveriş yapabilir. Ürünler ürün grupları kısmında incelenebiliyor. Sitede detaylı ürün araması yapılabilmesini sağlamak için basit bir kullanıcı paneli mevcut. Bu sayede aranan ürünlere kolaylıkla ulaşabiliyorsunuz. Markalar sayfasına tıklayarak, marka bazlı ürün araması da yapabilmek söz konusu.

Hazerspor.com’da kredi kartınızla rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz çünkü tüm kredi kartı bilgileri 256bit SSL Sertifikası ile korunuyor ve sitenin sisteminde kullanıcı bilgileri hiçbir şekilde saklanmıyor. İnternet sitesinden yaptığınız alışverişler için banka havalesi, EFT ve online kredi kartı ile ödeme yapabiliyorsunuz. Hazer Spor, ödeme ve teslimat kolaylıkları da müşterilerine sağlıyor. Kredi kartına taksit imkanından da yararlanabilmek de söz konusu. Hazer Spor’un, web sitesinde alışveriş yapan müşterilerine, web sitesi üzerinden kargo takibi yapma ve hızlı gönderi imkanı da sunduğunu belirtelim.

Editör: TE Bilişim