Günlük kombinlerle gardırop önünde fazla zaman kaybetmeden daha cool bir görümüm kazanmak isteyen kadınlar, Home Store’un stil oyunlarından ipuçları alıyor.
Zıt parçalarla yarattığı kombinleri, doğru ayakkabı ve aksesuarlarla tamamlayarak sıra dışı bir şıklığın kapılarını açan Home Store, feminen ve maskülen stilin anahtar parçalarıyla zıtlığın uyumunu yakalıyor.
Koleksiyonunda renk oyunlarına sıklıkla yer veren Home Store, maskülen stilin temsil renkleri siyah, beyaz, haki ve laciverti, altın ve gümüşlerle birleştirerek feminenliğe de vurgu yapıyor.Sıra dışı tasarımlarıyla sokak modası ve ofis stilinde daha cesur ve özgüvenli tercihler yaratan Home Store,birden fazla stile kolayca bürünebilen özel tasarımlarını, tek düzelikten sıkılan ve alışılmışın dışına çıkmak isteyen kadınların beğenisine sunuyor.
Ofis, parti ya da hafta sonu şıklığı
Zıtlığın uyumunu tasarımlarında sergileyen Home Store, şehrin değişken ruhuna ayak uyduruyor. Anahtar parçalarla stil oyunları oynamak isteyenler, Home Store’un birbirinden şık ürünleriyle tarzını ortaya koyuyor.

 
Editör: TE Bilişim