Deren Yemek’in sahibi Saliha Yüceses bir kadın girişimci olarak yemek sektörüne yöresel lezzetlerden oluşan konsept ile hizmet etmekten keyif duyduklarını söylüyor.
Yaklaşık 7 aydır hizmet verdiklerini ifade eden Yüceses, “Başlıca yemeklerimizden Emirdağ güveci, bamya çorbası, el açması mantımız yanı sıra serpme kahvaltımız ve çeşitli sulu yemeklerimiz ile Eskişehirlilere hizmet ediyoruz. Biz ev kadınları olarak bu işi yapabileceğimize inandık. Personel olarak birlikte olduğumuz arkadaşlarımız ise daha önce bir işyerinde çalışmamış bir arkadaşımla birlikte yemeklerimizi hazırlıyoruz” dedi.
Amatör ruhla evde yapılan yemekler nasılsa aynı tadı Deren Yemek’te bulabileceğinizi söyleyen Yüceses, “Yemek salonumuz, kadın eli değmesi ile farklı bir işletme yapısına sahip. Amatör ruhla düşündüğümüzden tamamen evdeki lezzeti sunmaktayız. Profesyonel şekilde müşterilerimize sunum yapıyoruz. Salonumuz gerçek ev yemeği lezzeti arayan her kesime hitap etmektedir. Bulunduğumuz bölge itibari ile adliye bölgesindeyiz, genellikle avukatlar adliye personeli, civar okullardaki öğretmenler ile çevre esnaf komşularımıza hizmet veriyoruz. Ancak tüm Eskişehirlileri Deren Yemek lezzetlerini tatmak için bekliyoruz. Yeni bir yer olmamıza rağmen oldukça yoğunuz, bundan dolayı da memnuniyet duyuyoruz. İlk başladığımız günden bu yana kaliteden ödün vermemeye özen gösteriyoruz. Burada en önemlisi annelerimizin elinden çıkan lezzeti sunmanın gayretindeyiz. Ev yemeği arayanlara burada kalite ile birlikte güler yüzle hizmet bizim olmazsa olmazımız.   Eğer Deren Yemeği tercih eden bir müşterimiz farklı bir lezzet arıyorsa bunu da değerlendirip ilerleyen zamanda lezzet listemize katmaya çalışıyoruz” diye konuştu.
Hünerli hanımların ellerinden çıkan lezzetleri tatmak isteyenler Gökmeydan Mh. Sarper Cd. No:16’da bulunan Deren Yemek ve Kahvaltı Evi’ni ziyaret edebilirler. Firma sipariş hattı ise: 0551 799 29 00 – 0222 240 60 00
Editör: TE Bilişim