AYDIN SARIOĞLU - GÜLÇİN ÖZDEN 
ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir'de eski sevgilisi tarafından av tüfeğiyle vurularak öldürülen kuaför, sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi. 
Öğretmenler Caddesi üzerinde bulunan kuaför dükkanında eski sevgilisi Özcan İ. (60) tarafından av tüfeği ile 4 el ateş edilerek öldürülen Nuray Yıldız’ın (42) cesedi, dün geceki olayın ardından otopsisi yapılmak üzere Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Hastanede otopsisi yapılan Nuray Yıldız’ın cenazesi öğleden sonra yakınlarına teslim edildi. Vişnelik Camii'ne getirilen cenaze, ikinci namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından sevenlerinin gözyaşları arasında Asri Mezarlık'ta toprağa verildi. 

BABASINA KARACİĞERİNDEN PARÇA VERECEKTİ
Yıldız'ın bir programda giymiş olduğu üzerinde 'Kadına Şiddeti Durduruyoruz' yazılı tişört ile çektirmiş olduğu fotoğrafı tabutunun başına koyuldu. Nuray Yıldız'ın, yakın zaman içinde kalp ameliyatı geçirdiği babasına, tedavisi için karaciğerinden parça vereceği öğrenildi.
Nuray Yıldız’ı öldüren ve daha sonra intihar eden Özcan İ.'nin de ikindi namazını müteakiben Bedreddin Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildiği öğrenildi.
 
Editör: TE Bilişim