ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir’de dengesini kaybederek Porsuk Çayı’na düşen “Recep Dayı” olarak bilinen ve kentin fenomeni olan 65 yaşlarındaki Recep Yıldız, ölüm kalım savaşı veriyor. 
“Seviyorum” diye bağırarak kentin dört bir köşesinde gezen “Recep Dayı” lakaplı 65 yaşlarındaki Yıldız, Porsuk Bulvarı Köprübaşı mevkiinde Porsuk Çayı’na düştü. Durumu gören çevredekiler durumu polis, itfaiye ve 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, fenerlerle çay içinde Recep Yıldız'ı aramaya başladı. Yıldız'ın tespit edilmesinin ardından itfaiye ekibinden bir kişi suya inerek, şahsı çıkarttı. Hareketsiz olarak sudan çıkartılan “Recep Dayı” lakaplı şahıs, 112 Acil Servis ambulansıyla kaldırıldığı Eskişehir Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Yoğun bakım servisinde tedavisine başlanılan şahsın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
Öte yandan kentin simgesi haline gelen ve 7’den 70’e herkesin sevgilisi olan “Recep Dayı”nın sosyal medyada yer alan neşeli görüntüleri ise izlenme rekorları kırıyor.
 
Editör: TE Bilişim