Emniyet  Bir iş merkezinde temizlik görevlisi olarak çalışan Huriye K.'nin eşi Halil K. tarafından öldürmesi olay ile açıklama yaptı. 
Saat 09.30 sıralarında bir şahsın silahla anons etmesi üzerine ekiplerin olay yerine intikal edildiği vurgulanan açıklamada, " Huriye .K (1969doğ) isimli şahsın elindeki ekmek bıçağı ile güvenlik görevlilerine saldırdığı görülmüş, görevlilerimiz şüpheliyi etkisiz hale getirmiş, şüpheli yakalandığı esnada  “Eşimi ben öldürdüm” şeklinde bağırması üzerine, şüpheli ile yapılan ilk şifai görüşmede, eşinin kendisini başka erkeklerle aldattığını, bunu gururuna yediremeyerek bu gün sabah saat: 09.00 sıralarında evde bulunan av tüfeğini paspasa sararak olay yerine geldiğini, olay yerinde   eşine 4-5 el ateş ettiğini beyan etmiştir" denildi. 
Huriye Kara'nın olay yerinde vücuduna isabet eden saçmalar nedeniyle öldüğü ve incelemelerin ardından ESOGÜ Hastanesi morguna yatırıldığı ifade edildi. 
Emniyet Müdürlüğü yetkilileri sanığın suç aleti olan av tüfeği ile birlikte gözaltına alındığını düzenlenen tahkikat evrakı ile birlikte Cumhuriyet Başsavcılığı'na mevcutlu olarak gönderildiğini söyledi. 
Editör: TE Bilişim