FOTOĞRAF HABERİN SONUNDA
GÜLÇİN ÖZDEN 
ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir’de eski sevgilisi ile tartışan şahıs, av tüfeği ile kadını vurduktan sonra evine giderek intihar etti. 
Alınan bilgiye göre, inşaat mühendisi olduğu öğrenilen Özcan İ. (60), Vişnelik Mahallesi Öğretmenler Caddesi üzerinde kuaför dükkanı bulunan, 1,5 yıldır ilişkisi olduğu ve 2 ay önce ayrıldığı iddia edilen eski sevgilisi Nuray Y.'yi (42) arayarak kiraladığı 11 RA 350 plakalı otomobil ile dükkanının yakınında bulunan Menekşe Sokak’a çağırdı. Burada bir süre yaşanılan tartışma sonrası Özcan İ., eski sevgilisi Nuray Y.’yi av tüfeği ile sokak ortasında vurarak olay yerinden ayrıldı. Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince ilk müdahalesi yapılan kadın, ağır yaralı olarak kaldırıldığı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’ne hayatını kaybetti.
Polis ekipleri, kiraladığı otomobil ile ayrılan Özcan İ.’nin, Akarbaşı Mahallesi Tevfik Türkmen Sokak’ta bulunan evine geldiği tespit etti. İncelemeler yapılan bölgeye ayrıca özel harekat ekipleri de sevk edildi. Bir süre bekledikten sonra kapıyı kırarak içeri giren polis ekipleri, Özcan İ.'nin evinin banyosunda intihar ettiğini tespit etti. Özcan İ.’nin intihar ettiği eve Eskişehir Emniyet Müdürü Mustafa Şahin de gelerek incelemeleri takip etti. Eski sevgilisi Nuray Y.'yi vurduğu av tüfeği ile kafasına ateş eden Özcan İ.’nin, olaydan önce ailesine 5 sayfalık olan ve içerisinde banka hesap numaraları, borçları, alacakları ve annesine hitaben yazdığı “Bu acıyı sana yaşatmak istemiyordum. Beni affet, beni affet, beni affet” yazılı not bıraktığı öğrenildi.
Öte yandan, Nuray Y.'nin 3 çocuk annesi olduğu, Özcan İ.’nin ise 10 yıl önce ayrıldığı eşi ile boşanma davasının sürdüğü ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.
Olayla alakalı soruşturma başlatıldı.

Editör: TE Bilişim