Eski ETO Başkanı, TOBB’a bağlı Balo Başkanı ve yerel seçimlerde Ak Parti'den Büyükşehir Belediyesi adayı olan Harun Karacan trafik kazası geçirdi. 
Kütahya’nın Gediz ilçesinde yaşanan kazada Harun Karacan'ın bacağının kırıldığı öğrenildi. 
Eskişehir'e getirilen Harun Karacan'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Karacan Hava Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Karacan'ın sol ayağındaki kırık nedeniyle ameliyat olacağı belirtildi.

Kütahya’nın Gediz ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Eskişehir eski Ticaret Odası Başkanı ve 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Harun Karacan ile birlikte 5 kişi yaralandı.  
  Gediz-Kütahya Karayolunda meydana gelen trafik kazasında, Ersin Yılmaz yönetimindeki 06 FH 7102 plakalı otomobil, Efendi Köprüsü yakınlarında, Mehmet Ali Tosun yönetimindeki 43 LR 944 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı.
  Kazada, araç sürücüsü Ersin Yılmaz ve Eskişehir eski Ticaret Odası Başkanı ve 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Ak Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Harun Karacan ile polis koruması Ali Ulu ve diğer aracın sürücüsü Mehmet Ali Tosun ve araçta bulunan Ümmühan Tosun yaralandı.
       
Editör: TE Bilişim