Eskişehir’de uyuşturucu sattığı tespit edilen 1’i kadın 3 şahıs adliyeye sevk edilirken, şahıslardan biri kendisini ilginç bir şekilde savunarak gazetecilere, "Ben bir şey yapmadım ki, çekin. Sanki cinayet işledik, adam öldürdük ya. Gazeteye böyle yazın" dedi.
Eskişehir’de, Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince, madde satıcılarına yönelik gerçekleştirilen çalışmalar sonucu uyuşturucu satışı yaptığı tespit edilen 1’i kadın 3 şahıs yakalandı. Şahıslarda ve adreslerinde yapılan aramalarda, toplam 103 adet ecstasy hap, 7 çıkı satışa hazır hale getirilmiş esrar maddesi, 3 çıkı satışa hazır hale getirilmiş sentetik kannabinoid maddesi, poşet içerisinde 8 gram sentetik kannabinoid maddesi ve uyuşturucu madde ticaretinden temin edildiği değerlendirilen bozukluk paralardan oluşan bir miktar para ele geçirildi. Ayrıca adreste yapılan aramada ruhsatsız av tüfeği ve kılıç da bulundu.
Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan işlem yapılan şahıslar, bugün adliyeye sevk edildi. Şahısların birisi adliye girişinde gazetecilere dönerek, "Ben bir şey yapmadım ki, çekin. Sanki cinayet işledik, adam öldürdük ya. Gazeteye böyle yazın" demesi, şaşkınlık oluşturdu.
Öte yandan, şüpheliler arasında bulunan bir kadının, adliyeye sevk edilirken kucağında küçük çocuğunun bulunması dikkatleri çekti.
Editör: TE Bilişim