Paralel yapı içinde olanları, yani Cemaatçilerin aday adaylığını kabul etmiyorlarmış. Yanlış hatırlamıyorsam daha düne kadar herkes cemaatçiydi. Hatta şarkılarla pekişiyordu. Beraber Yürüdük biz bu yollarda. Bana her şey seni hatırlatıyor. Şarkılarıyla, bütünleşmişlerdi..

Cemaatçiler her alan da yer alırlardı. Bir anımı anlatayım Bir kokteyl de Cemaatçi Bir arkadaşımız vardı herkes içkisini yudumlarken o da meyve suyu ile eşlik etmişti. Aramızda konuşmuştuk, İçmiyor ama içenlere de saygı duyuyor. O zaman beraberdiniz bizlerde bu uygar tavrı önemsemiştik. Ama daha sonra Özellikle gezi sürecin de O yüzler başka olmuştu.

  Birlik, beraberlik, kardeşlik sözleri ile İktidar olup sonra her birimize ayrı bir isim takıp ötekileştiren iktidar şimdi ne söyleyecek alanlarda merak ediyorum Aday adayı olan arkadaşlar bu durumu düzeltmek için mi aday oldu ?.

 Hep söylüyorum. Düne kadar kardeş, arkadaş bildiklerimiz düşmanımız değil elbet ama bu yapılanları görmezden gelebilirler mi?

 

Ülke yönetimine talip olmak, Milletin vekilliğini almak onurlu bir görevdir.

Ama hepimizin çok iyi bildiği hatta ezberlediğimiz. Oy isterken oy veren vermeyen herkesin vekili olacağım diye oy istersiniz. Ama seçildikten sonra önce etrafınızdakiler sonra onların tanıdığı partililer, Daha sonra belki en çok seçilmenize neden olan halk aklınıza gelecekse. Şimdiden hepinize bir hayır demek geliyor insanın içinden.

Bu güzel Türkiye’m de ezberlerimizi bozan vekiller, gerçek temsilcilerin seçilmesi umuduyla diyeceğim. Diyeceğim de bu sefer de Trafolar aklıma geliyor.