Azerbaycan Cumhuriyeti Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığı arasında mesleki eğitim alanında imzalanacak işbirliği protokolü ile ilgili konuları görüşmek ve Ülkemizdeki başarılı eğitim kurumlarını ziyaret etmek amacıyla Türkiye’ye ziyarette bulunan aralarında Eğitim Bakanlığı Mesleki Eğitim Devlet ajansı Başkanı Famil Mustafayev ve Azerbaycan Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Necibe Nesibova’nın da bulunduğu Azerbaycan Heyeti Sabiha Gökçen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne ziyaret etti. Ziyarete Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Mehmet Salih Canbal da katıldı.
Ziyarette konuklara Okul Müdürü Dr. S.Sırrı Kabadayı tarafından okul ve okul faaliyetleri hakkında  brifing verildi. Konuklara günün anısına plaket takdim edildi. Daha sonra konuklara mehter takımı gösterisi sunuldu. Sanatçı Mustafa Gökçe Azeri türküsü seslendirdi. Okulun uçak bakım alanını inceleyen heyete uçak gövde motor ve uçak elektroniği atölyelerindeki eğitim faaliyetleri hakkında bilgi verildi. Heyet üyeleri, Okulu ziyaret etmekten duydukları memnuniyeti ifade ettiler ve Okulla mesleki eğitim işbirliği yapmak istediklerini bildirdiler.
Konuk heyete İl Milli Eğitim Müdür Vekili Ali Pehlivan, Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Üzmez ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Abdülkerim Çömçe eşlik etti.

 
Editör: TE Bilişim