Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, 1965 yılında mezun olduğu eski adı Maarif Koleji olan Eskişehir Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek, öğrencilik yıllarını ve anılarını tazeledi.
Okul Müdür Yardımcısı Nurullah Feyzi Yazıcı ile sohbet eden Başkan Ataç’a bir kız öğrenci tarafından ziyaret anısına çiçek takdim edildi. Daha sonra bir sınıfı ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelen Başkan Ataç, Tepebaşı’nın hayata geçirmiş olduğu projeleri öğrencilere anlattı.
Okul öğretmenleriyle de bir araya gelen Başkan Ataç, “24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mezun olduğum okulu ziyaret etmek istedim. Burada tekrar öğrencilik yıllarımı ve anılarımı yaşama fırsatı buldum. Teşekkür ediyorum. Öğretmenlik kutsal bir görevdir. Görevinizde başarılar diliyorum” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Okul Müdür Yardımcısı Nurullah Feyzi Yazıcı ise, “Okulumuzdan mezun olan Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ı burada görmekten son derece memnun olduk. Kendisine çalışmalarında başarılar dilerim” diye konuştu.
Başkan Ataç daha sonra 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla okul öğretmenlerine çiçek takdim etti.
Editör: TE Bilişim