Türkiye’de perakende sektörünün öncü firmalarından olan Eskişehir Özdilek AVM, sömestrde çocuklara birbirinden eğlenceli etkinlikler hazırladı.

 Sömestr etkinlikleri 8 Şubat tarihine kadar devam edecek.Çocuklara özel Özdilek AVM ve Doğa Koleji’nin işbirliği ile atölye etkinlikleri düzenlendi. Her gün 11.00-20.00 saatleri arasında ücretsiz gerçekleşen atölye etkinliklerinde kart atölyesi, keçe atölyesi, rüzgar gülü yapım atölyesi, sosis balondan sevimli figür yapım atölyesi, kitap ayracı yapım atölyesi, topaç boyama ve çevirme atölyesi, yüz boyama yapılıyor. Çocuklar istedikleri atölyelere katılarak hem eğleniyor hem de öğreniyor. Eğitici atölyeler çocukların kişisel gelişimlerine katkıda bulunurken aynı zamanda çocuklar eğlenceli vakit geçiriyor. Özdilek, tüm çocukları sömestrde AVM’ye davet ediyor.

 

Özdilek AVM Halkla İlişkiler ve Reklam Yöneticisi Sevcan Köksal Genç, sömestr atölye etkinliklerinde çocukların keyifli vakit geçirerek yaratıcılıklarını ve hayal dünyalarını zenginleştirdiğini ayrıca diğer çocuklarla iletişim kurarak paylaşma ve özgüven sağlamayı öğrendiklerini ifade ederken, Özdilek AVM olarak çocukların sosyal ve kişisel gelişimlerini önemsediklerini bu sebeple çocuklara yönelik birçok eğlenceli ve öğretici etkinlik planladıklarını belirtti.

 

 

Editör: TE Bilişim