Eskişehir Eğitim Bir Sen 1 No lu yönetim kurulu Basın ve İletişimden sorumlu başkan yardımcısı Ertuğrul Baki ve Çifteler İlçe yönetim kurulu üyeleri, yeniden seçilen Çifteler Belediye Başkanı Metin Özen’i ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dediler.

İlçenin, çiftçilerin ve eğitim sorunlarının dile getirildiği ziyarette konuşan Eğitim Bir Sen 1 No lu Şubesi  başkan yardımcısı Ertuğrul Baki, “Ülkemiz için sancılı ve zorlu bir seçim sürecini atlattık ve geride kaldı çok şükür. Bundan sonrası için çalışmalarınızda Allah yardımcınız olsun. Bu ülke bu şehir bu ilçe bizim, bu çocuklar bizim çocuklarımız, yaşayanlar, çalışanlar bizim insanlarımız, biz bu ülkeyi doğudan batıya ayrılıksız ve karşılıksız seviyoruz o yüzden tüm Türkiye coğrafyasına yayılmış, Türkiye'nin en büyük konfederasyonu ve en büyük sendikasıyız, bu bağlamda tarafınızdan planlanan sosyal, kültürel ve eğitsel faaliyetlerde üzerimize düşen her konuda desteğimizle yanınızda olacağımızın bilinmesini isteriz" dedi.

Çifteler Belediye Başkanı Metin Özen, ziyaretten memnun olduğunu dile getirerek  “"Sendikanızı yakinen tanıyor ve takip ediyorum milli irade konusundaki duruşunuzu takdir ediyorum. Çalışmalarımızda bizlere alanlarınıza ilgili profesyonel destek sağlayacağınızı bilmek bizi memnun etti. Ziyaretinizde gösterdiğiniz incelik içinde ayrıca teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim