Eskişehir’de hizmet veren bir kitabevi, aldığı kitabı okuyup geri getirene yeni kitabı yarı fiyatına veriyor.

Eskişehir’de 2 Eylül Caddesi ve Adalar’da bulunan İnsancıl Sahaf ve Kitabevi, üye olan kitapseverlerin daha çok kitap okumalarını sağlamak için, aldığı kitabı okuyup getirene istedikleri yeni bir kitabı yarı fiyatına veriyor. Kitabevi çalışanı Emre Ayvaz, insanların kitaplara oldukça ilgi gösterdiğini söyledi. Yılbaşından sonra kitap fiyatlarında artış yaşandığını belirten Ayvaz, “Kitapların fiyatlarının yüksek olması kitapseverleri zorlasa da yine insanlar kendi özverilerini gösterip kitap alıyor. Bizler de fiyat konusunda okuyuculara yardımcı olamaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Kitabevimizden aldığı kitabı okuyup, 4 ay sonra geri getirene istediği yeni bir kitabı yarı fiyatına verdiklerini dile getiren Ayvaz, “Bu uygulama ile kitapseverlerin daha çok kitap okumalarını sağlamak istedik. Özellikle seri kitaplar için okuyuculara büyük avantaj sağlıyor. Bir de bizim yüzde 15 puanlama sitemimiz var. Üye olan müşterilerimize, aldıkları ürün kadar yüzde 15 puan veriyoruz. Bir daha ki alışverişlerinde bu puanlarla ister indirimli isterse puanı biriktirip ücretsiz kitap alabiliyorlar. Uzun süredir yaptığımız bir uygulama, şuan kadar biz de memnunuz, kitapseverler de memnun” dedi.

Kitapseverler de bu uygulama ile daha fazla kitap alma imkanı bulduklarını söyleyerek, uygulamadan memnun olduklarını belirttiler.
Editör: TE Bilişim