1.Hava İkmal Bakım Merkezi İlkokulu Olimpiyatlarda Dünya 8. si oldu.

UNESCO tarafından akredite olan Uluslararası Çevre Eğitim Programı FEE´nin, ülkemizde de TURÇEV’in desteklediği ENO Treelympics Dünya Okullararası Fidan Dikme Olimpiyatları kapsamında, 1. Hava İkmal Bakım Merkezi İlkokulu, 52 ülkeden, 623 okul arasından Dünya 8.si ve Türkiye 1.si oldu.

ENO Türkiye Koordinatörü Ülkü Gürsoy ve okulu temsilen Okullarda Orman Projesi koordinatör öğretmeni Gülay Kutlu, Finlandiya´nın Joensuu kentinde 14-17 Haziran´da düzenlenen ödül törenine ve ACT NOW konferansına katıldı. 1. Hava İkmal Bakım Merkezi İlkokulu, geçtiğimiz yılda aynı kapsamda düzenlenen olimpiyatlarda Dünya dokuzuncusu olmuştu. Okul Müdürü Nurettin Ateş ve Koordinatör Öğretmen Gülay Kutlu, katıldıkları ödül töreni ve konferansın ardından İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen’i de makamında ziyaret etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen ziyarette, “Geleceğimize yemyeşil ve tertemiz bir Dünya bırakmak adına, gönülden, fedakârlıklarla yapılan çalışmalarda, katkıda bulunan öğretmenleri, öğrencileri ve velileri tebrik ediyorum.  Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü ile Orman İşletme Müdürlüğüne de ayrıca verdikleri destekler için teşekkür ederim” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim