Eskişehir’de eğitim veren Genç Ufuk Lisesi, ilk dönem mezunlarını coşkulu bir etkinlik programı ile uğurladı.
Düzenlediği Bahar Şenliği kapsamında eğlenceli etkinliklere imza atan Genç Ufuk Lisesi, 29 Mayıs’ta Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda organize ettiği görkemli kutlamalarla mezunlarını yeni ufuklara doğru yolcu etti. Ufkunda başarı gören gençlerin lisesi olan Genç Ufuk Lisesi, ilk dönem mezunlarını vermenin heyecanını yaşıyor. Kurulduğu günden bugüne “Genç Ufuk’lu Olmak” vizyonunu öğrencilerine kazandırmış olan kurum, başarı odaklı eğitim sistemiyle üniversite adaylarının yoluna ışık tutuyor. Mezuniyet töreni, İstiklal Marşı’nın ardından eğitim kadrosunun ve öğrencilerin mezuniyet yürüyüşünde konukları selamlamasıyla başladı. Hemen ardından Genç Ufuk Lisesi Okul Müdürü İsmail Koçak’ın açılış konuşması ile devam eden törende, başarılar da ödüllendirildi. Genç Ufuk Lisesi okul birincisinin kütüğe adını çakmasının ardından genç mezunlara diplomaları takdim edildi.
MEZUNİYET TÖRENİ, SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN CANLI OLARAK DA YAPILDI
Eskişehir’de bu alanda bir ilkin gerçekleştirildiği Genç Ufuk Lisesi Mezuniyet Töreni, Facebook üzerinden yaptığı canlı yayınlarla da izlenerek, çeşitli sebeplerle törene katılamayan davetlilerin de bu sevince ortak olmasını sağladı. Büyük bir coşkuyla gerçekleşen kep atma töreninin ardından duygu dolu anlar yaşayan Genç Ufuk Lisesi mezunları, mezuniyet gecelerine Set Grubu ve sevilen sanatçı Aydilge’nin konserleri ile devam ettiler.
Oldukça yoğun bir sınav hazırlık sürecinin ardından mezuniyet törenlerinde sevdikleri sanatçıların şarkıları ile streslerini atan genç mezunlar, gece boyunda sosyal medya üzerinden ’#gençufukluolmak’ hashtagi ile paylaşımlarda bulunarak mezuniyet anılarını ölümsüzleştirdiler. İlk dönem mezunları Genç Ufuk Lisesi’nin kurum çatısı altında başlayan başarı serüvenine yeni ufuklarda da devam edecek.
Editör: TE Bilişim