Büyükşehir Belediyesi Masal Şatosu, bir geleneğe dönüştürdüğü Çocuk Akademisi'nin bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek. Her yıl düzenli olarak yapılan Çocuk Akademisi, alternatif disiplinleri bir arada sunan bir Çocuk Yaz Okulu formatına sahip.

   Her yıl düzenli olarak 7 farklı branşta eğitim veren Çocuk Akademisi'nde bu yıl da; Yaratıcı Drama, Nostaljik Çocuk Oyunları, Yaratıcı Düşünme Oyunları, Kutu Oyunları, Qulling, Seramik ve Tiyatro konusunda eğitim verilecek.

    Masal Şatosu Çocuk Akademisi, 4 Temmuz 2017- 28 Temmuz 2017 tarihlerinde tüm branşların bir arada sunulduğu ve 4 hafta boyunca sürecek. Her hafta Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri 09.00 – 12.30 saatleri arasında gerçekleşecek akademi, alanında tecrübeli ve eğitimli Masal Şatosu personeli tarafından düzenleniyor.  7-11 yaş arası çocukların katılımına açık akademide sanat ve oyun pedagojisine yönelik eğitimler verilirken, süreç aynı zamanda masal anlatımları, interaktif gösteriler ve gezi programlarıyla desteklenecek.

    Masal Şatosu yetkilileri, gelişen teknolojiyle birlikte her geçen gün çocukların yaratım süreçlerinin törpülendiğini belirterek, “Buna karşı biz, 3. Çocuk Akademisi'nde yaratıcılığı kışkırtan ve zeka geliştiren takım oyunları ile hayal gücünü zenginleştiren sanat disiplinlerini paylaşmak için tüm 7-11 yaş arası çocukları Masal Şatosu'na bekliyoruz” dediler.

    3. Çocuk Akademisi’ne kayıt yaptırmak ve bilgi almak isteyenlerin, 0222 300 00 15 no'lu telefonu aramaları gerekiyor. Kayıtlar, 23 - 30 Haziran 2017 tarihlerinde yapılacak.

Editör: TE Bilişim