Adnan Menderes Anaokulu’nda miniklerin trafik konusunda bilinçlendirilmesine ve eğitimine yönelik hazırlanan projenin ilk dersi yapıldı.
Projeye dair bilgi veren Sürücü Eğitimcileri Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Metin Sayın “Milli Eğitim Bakanlığı, Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğümüz ile yaklaşık 3500 Sürücü Kursu, 40 bin sürücü eğitimcisini temsil eden Sürücü Eğitimcileri Konfederasyonumuz arasında imzalanan protokol gereği tüm Türkiye’de okul öncesi ve ilkokul öğrencilerine yönelik eğitimlerimiz başladı” dedi.
Sürücü Eğitimcileri Konfederasyonu tarafından hazırlanan broşür, film ve bilgisayar programlarının, sürücü eğitimciler tarafından, 31 Aralık 2017 tarihine kadar tüm Türkiye’de yaklaşık 6,5 milyon öğrenciye ulaştırılacağını söyleyen Sayın şunları söyledi:
“Öğrencilerimize, gençlerimize, insanımıza trafik kurallarına uymaları yönünde rehberlik eden, takdir eden eğitimcilerimiz ve kanaat önderlerimizle birlikte mümkün olan en kısa zamanda ülkemiz de trafik kazalarını en aza indirmek için gayret göstereceğiz. Trafik bilinci ve kültürünün oluşmasına katkı sunmak için çalışacağız. Yapılacak bu eğitimlerin çocuklarımıza, şehrimize, ülkemize, hayırlı olmasını dilerim.”
Yapılan konuşmaların ardından Adnan Menderes Anaokulunda ilk trafik dersi işlendi.
 
Editör: TE Bilişim