Prof. Dr. Muammer Kaya, okuduğu, asistan ve öğretim üyeliğini yaptığı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörlüğüne aday oldu.

Öğretim üyelerine seslenen Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Maden Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi, Prof. Dr. Muammer Kaya, “Bugüne kadar 45 yıllık köklü Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) tarihini hep birlikte şekillendirdik ve bugün bulunduğu yere yine birlikte taşıdık. Üniversitemizde hepimizin acı tatlı birçok anısı var.

Şimdi daha büyük hedeflerimiz ve hayallerimiz var. Doğduğum, büyüdüğüm, okuduğum ve kariyer sahibi olduğum Üniversiteme ve şehrime olan minnet borcumu daha fazla hizmet ederek ödemek istiyorum. Öğrenciliğini, asistanlığını ve öğretim üyeliğini onur ve şerefle yaptığım ve 55 yıllık ömrümün fiilen 38 yılını verdiğim üniversitemi izniniz ve desteğinizle birlik ve beraberlik içinde yönetmeye talibim” diye konuştu.

Gerçek bir Türkiye, Eskişehir ve ESOGÜ sevdalısı olarak rektör adaylığını açıklayan Prof. Dr. Kaya, “Üniversitemizin 6. seçiminin birlik, beraberlik, huzur ve barış içinde geçmesini temenni eder, kutuplaşmalara ve kırgınlıklara neden olmamasını ümit eder ve tüm ESOGÜ öğrenci ve personeline hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim” diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim