Özel Önder Lisesi’nde lise öğrencilerine yönelik yaz okulları 31 Temmuz’da başlıyor. Yaz okulu, 9 ve 10. sınıf öğrencileri için tüm öğrencilere, 11 ve 12. sınıflarda ise Özel Önder Lisesi öğrencilerine yönelik olacak.

Özel Önder Lisesi ücretsiz yaz okulu programı hakkında bilgi veren Özel Önder Lisesi Kurucu Temsilcisi Mustafa Köksal, “9. 10, 11 ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik ücretsiz yaz okulumuz 31 Temmuz’da başlıyor. Yaz okulumuz 25 Ağustos’a kadar devam edecek” dedi.

9. ve 10. sınıf öğrencilerine yönelik ücretsiz yaz okulu hakkında bilgi veren Köksal, “9 ve 10. sınıf öğrencilerine yönelik yaz okulumuzda bize kayıtlı olmayan öğrencilerin de ücretsiz yararlanabileceği bir program. Hafta içi her gün 10.40 ile 13.50 saatleri arasında günde 4 saat ders verilecek” diye konuştu..

DOLU DOLU BİR PROGRAM

Ders içerikleri hakkında da konuşan Köksal, sözlerini şöyle sürdürdü: “Matematik, Türkçe, Fizik, Kimya, Biyoloji, İngilizce dersleri ikişer saat olacak. Bunun dışında yabancı hoca ile konuşma pratiğinin yapılacağı ‘spoken clup’, film gösterimlerinin yapılacağı sinema saati, okuyorum saati ve ‘bir fikrim var’ isminde öğrencilerin kişisel gelişimleri için rehberlik servisinin eşliğinde tartışılarak fikir üretileceği bir dersimiz olacak. Toplamda 20 saatlik bir yaz okulu olacak.”

11. ve 12. sınıflar için ise Önder Lisesi öğrencilerine yönelik bir yaz okulu programı yapılacağını söyleyen Köksal, “Önder Dil öğrencisi olan 11. ve 12. sınıf öğrencilerimiz için yaz okulumuz da hafta içi her gün günlük 6 saat derslik bir program olacak. Eşit ağırlık, sayısal ve dil alanlarında üç ayrı programın her birinde toplam 30 saat ders olacak. Bunun yanı sıra hafta içi her gün saat 14.30 ile 16.50 arasında özel ders ve soru çözümleri yapılacak” diye konuştu.

Köksal, yaz okuluna kayıtların kontenjanlarla sınırlı olduğunu da sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim