Seyyid Battal Gazi Vakfı, karşılıksız öğrenim yardımında bulunduğu Seyitgazi nüfusuna kayıtlı yükseköğrenim öğrencilerini Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Otelinde buluşturdu.Seyyid Battal Gazi Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen’inev sahipliğinde ESOGÜ Otelinde gerçekleştirilen etkinliğe burs sağlayan kişiler ile burs alan Seyitgazili yüksek öğrenim öğrencileri katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını Seyyid Battal Gazi Vakfı Başkanı Dr. S.Sırrı Kabadayı yaptı. Kabadayı, Vakfın gönüllülük esasına göre Seyitgazi ve yöresine çok yönlü hizmet götürmek amacıyla kurulduğunu belirterek Vakfın başlıca amaçlarını ve faaliyetlerini anlattı. Bu yıl ilk defa Vakfa burs desteği sağlayanlar ile Vakıftan burs alanları buluşturarak burs verenleri onurlandırmak, burs alan öğrencilere de yanlarında oldukları mesajını vermek istediklerini söyledi. Üniversitede öğrenim görenSeyitgazili öğrencileri, Seyitgazi’nin ve Türkiye’nin geleceğinin mimarları olarak gördüklerini, Vakıf Yönetimi olarak,öğrencilerin her türlü istek ve önerilerini karşılamaya çalışacaklarını ifade ederek tüm öğrencilere başarılar diledi ve Rektör Prof. Dr. Hasan Gönen’ e ev sahipliği için teşekkür etti.
Seyitgazi’ye ilk sanayi yatırımı yapan Seyitgazili İşadamı ve Vakfın Başkan Yardımcısı Lütfü Yüksel, yaptığı konuşmada deneyimlerini anlattı ve öğrencilere tavsiyelerde bulundu.
ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen’de, çok sayıda Seyitgazili öğrencinin çok iyi üniversitelerde ve iyi bölümlerde öğrenim görmelerinden son derece mutlu olduklarını belirterek Vakıf olarak Seyitgazili gençleri her zaman desteklemeye devam edeceklerini söyledi.
Hayırsever işadamlarına plaket takdiminden sonra konuklara yemek ikramında bulunuldu. Vakıf Yöneticileri yemek sonrası gençlerle sohbet ettiler, gençlerin istek ve dileklerini aldılar. Seyitgazili yüksek öğrenim öğrencileri de etkinliği düzenleyen Vakıf Yönetimine duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler.
 

 
Editör: TE Bilişim