Eyy CHP İçinizde, barışamadınız.. dışarıyı da göremiyorsunuz.  Aldığınız oy sayınızı gözden geçirdiniz mi? Son seçimden beri size oy veren insanlara ulaşıp partinize davet ettiniz mi? Oy verdiğiniz parti için gelin hep birlikte çalışalım dediniz mi? Yoksa yerlerimizden oluruz korkusu ve kırk yıllık CHP liler dün gelenleri kabul etmez mi? dediniz. Yetmedi. Nasıl olsa kuzu kuzu oy verirler mi dediniz. Bakın CHP Yöneticileri yerel seçimle karıştırmayın.. Her şeye rağmen insanlar Ülkenin menfaatini düşünüp, düşünüp oy verdi CHP ye ,Gördünüz mü?

Ey CHP Yerel seçim Eskişehir’in onuru olan Yılmaz hoca ve Ahmet Ataç için herkes yürekten verdi oylarını? Daha sonra Kazım Kurt’u yakından tanıyan bizler onun sol adına verdiği mücadeleyi görmezden gelemezdik. Mücadelesini bildiğimiz için verdik oylarımızı..

Ama genel seçim başka biliyor musunuz? Bu halkın vekilleri olacak insanları seçecek Eskişehir. Bu kadar aydını olan toplumsal sorunları kendinin sorunu gibi gören bir kitle dışarıda bunları konuşuyor.. CHP yöneticilerinin dışında CHP nin alternatif olduğunu düşünen insanlar hepimizden görev bekliyor. Bu davranış yönetim kademesinin görevi aslında ..Her potansiyel insana bu vatandaşlık görevi herkes elini taşın altına koysun diyorlar. Siz bunları duyuyor musunuz? Yoksa daha seçilmeden protokol gibi davranan halkın içinde olmayan daha önce seçtiklerimize benzeyen örneklerimi, bizim vekilimiz yapacaksınız? Öyle görünüyor ki yine halkın memnuniyetini ve oyuna ihtiyacınız yok gibi davranıyorsunuz? Bir vatandaş olarak bu sesleri size duyurmak görevimi yapıyorum. Çözüm sizde Barışın barıştırın toplumu. Buna Ülkemin ihtiyacı var.