Tepebaşı Belediyesi’nde çalışan ve DİSK Genel İş Sendikası’nda örgütlenen 1574 taşeron işçisi toplu iş sözleşme imzaladı.
DİSK ve Genel İş Sendikası Genel Başkanı Kani Beko’nun Adalar’da yaptığı basın açıklamasında Tepebaşı Belediyesi ile Genel İŞ Sendikası arasında toplu iş sözleşme imzalandığı açıklandı. DİSK Genel Başkanı Kani Beko, toplu sözleşme imzası için başta sendikanın şube yöneticilerine, işyeri temsilcileri ve işçilere teşekkür ederek kutladı. Beko, sözleşme için Tepebaşı Belediye Başkanı  Ahmet Ataç’a da katkıları nedeniyle teşekkür etti.
Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç da yaptığı kısa konuşmada, belediyede 1574 taşeron işçinin sendikalı olduğunu söyledi.  Belediyede sendikasız taşeron işçinin kalmadığını belirten Ataç, “Bugün  Genel Başkan  ile toplu sözleşmeye imzaya attık.İyi bir sözleşme oldu.  DİSK yıllar sonra  belediyede toplu sözleşme atarak yeniden yeşerdi. İş hayatına da güzellikler getireceğine inanıyorum. Temel atıldı. Hep berebar birlikte tuğlanın üstüne tuğla  koyacağız. Hayırlı olsun arkadaşlar” şeklinde konuştu.
 
Editör: TE Bilişim