Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Emine Nur Günay, TADEM (Toplum ve Aile Destek Merkezi) koordinatör ve hocaları ile iftar yaptı.

TADEM’de gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin güncel bilgileri paylaşan Günay, “Henüz geçen sene Kasım ayında ilk adımlarını attığımız bir proje olan TADEM’lerin bu noktaya geldiğini görmek beni hem gururlandırıyor, hem de gelecek adına umutlandırıyor. Kurslarımız Şubat ayında başladı ve henüz beş ay dolmadan 2000 den fazla kadın ve gencimiz mesleki ve beceri kursları verildi. Bu başarıda emeği geçen tüm hocalarımıza, koordinatörlerimize, desteğini bizlerden esirgemeyen bakanlıklarımıza, kamu kurum ve kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum. Hep birlikte bir Ramazan Ayı’nın daha sonuna geliyor ve Ramazan Bayramı’nı yine birlikte karşılıyoruz. Allah bu birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Hepinize şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum’’ dedi.

İftar programına katılan AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan ise, ‘TADEM Projesine başından beri destek veren  milletvekili Prof.Dr. Emine Nur Günay’a teşekkür ederek, “Bizler var gücümüzle hemşerilerimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Odunpazarı ilçemizde hayata geçirdiğimiz projelerle hep birlikte farklılık oluşturacağız’’ diye konuştu.

Editör: TE Bilişim