Ülke genelinde Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından eş zamanlı olarak düzenlenen etkinlikte, Eskişehir Ülkü Ocakları İl Başkanlığı da Hamamyolu Çarşı Camii yanında merhum Genel Başkan Alparslan Türkeş’in 99’uncu ad gününü 99 fotoğraf sergisi ile andı. Üç gün süren fotoğraf sergisine İl İlçe Ülkü Ocakları, teşkilat mensupları ve Eskişehir halkı yoğun ilgi gösterdi.
Merhum Genel Başkan Alparslan Türkeş’in 99’uncu ad gününde 99 fotoğrafı ile anma etkinliği düzenlediklerini ifade eden Ülkü Ocakları Eskişehir İl Başkanı Yasin Yumrukaya, “Ülke genelinde Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından eş zamanlı olarak düzenlenen bir etkinlik. Ülkemizde ve Türk Dünyasında milyonlarca insana rol model olan Türk-İslam ülküsünün mimarı Türk’ün başbuğu Alparslan Türkeş’in, gençlerimiz tarafından daha iyi tanınmasını sağlamak, farkındalık oluşturmak için böyle bir resim sergisi gerçekleştirdik. Maneviyat yüklü kutlu davamızın kurucusu olan Başbuğumuz merhum Alparslan Türkeş’i 99’uncu ad gününde bir kez daha minnetle anıyoruz” dedi.
Eskişehir merkez il ocak, tepebaşı ve odunpazarı ülkü ocakları başkanları ve yönetim kurulu üyelerini 3 gün boyunca nöbet tuttuğu etkinlik, vatandaşların sergi önünde fotoğraf çektirmesi, anı defterinin doldurulması ile sona erdi.
 

 
Editör: TE Bilişim