CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Ramazan Bayramı nedeniyle mesaj yayınlayarak; adalet, huzur ve kardeşlik dileğinde bulundu.

Milletvekili Çakırözer’in bayram mesajı şöyle:

“Ramazan ayı boyunca yurttaşlarımızla, gönüllerimizi dostluk ve dayanışma hisleriyle doldurmanın mutluluğunu yaşadık. Ama ne yazık ki içimizdeki burukluğu bir türlü atamadık… Özellikle son dönemde güzellikleri, sevinç ve mutlulukları değil acıları ve gözyaşını paylaşmak zorunda kaldık, kalıyoruz..  Bölücü terör nedeniyle hemen her gün Türkiye’nin dört bir yanından şehit haberleri alıyoruz.

15 Temmuz hain darbe girişiminde 249 yurttaşımızı şehit eden, 2 binden fazla yurttaşımızın yaralanmasına neden olan FETÖ darbe girişiminin failleri ve planlayıcıları ile onları devlet bürokrasisinin en üst mevkilerine taşıyan işbirlikçileriyle hala hesaplaşılabilmiş değil..

OHAL yönetimi altında aylardır temel hak ve özgürlüklerimizden mahrum bırakılmış durumdayız. Milletvekilleri, gazeteciler, aydınlar aylardır hapiste. Bu ülkenin yüzlerce yetişmiş bilim insanı görevlerinden ihraç edildi. On binlerce kamu görevlisi suçlu suçsuz ayrımı yapılmaksızın, adalete erişim hakkı dahi verilmeden tutuklandı, işsiz bırakıldı…

Fakat bizler mutlu günlere olan inancımızla, tüm zorluklara rağmen geleceğe umutla bakıyoruz. Elbette herkesin aş, iş sahibi olduğu, kardeşçe kucaklaştığı bayramlarda buluşacağız..

Bu duygu ve düşüncelerle birlik, beraberlik, hoşgörü ve dayanışma duygularımızın pekiştiği, adaletin sağlandığı, huzur dolu bir Ramazan Bayramı dilerim..”

Editör: TE Bilişim