Ak Parti İl Başkanı Dündar Ünlü ve Yönetim Kurulu Üyeleri Esnaf Odalarına 15 Temmuz sonrası Demokrasi nöbetine vermiş oldukları katkıdan dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Ak Parti İl Başkanı Dündar Ünlü, “15 Temmuz sonrası vilayet meydanında 27 günlük bir nöbet tutuldu. Bu nöbet şimdi işyerlerinde ve evlerde devam ediyor. Bizler nöbet arkadaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Çünkü onlar büyük bir birlik beraberlik örneği sergilediler. İnşallah bundan sonra kutlamalar için bir arada oluruz” dedi.

Esnaf Birlik Başkanı Ekrem Birsen ise, “Ülkemiz önemli süreçten geçiyor. 15 Temmuz kara bir gün olarak tarihe geçmiştir. O gün milletin iradesine darbe vurulmaya çalışıldı. Ancak iktidarı, muhalefeti ve etnik kökenleri bir bütün halinde hareket edildi. Hainler ne yaparsa yapsın bundan sonra emellerine ulaşmayacaklar. Cumhurbaşkanımız, hükümetimiz kahraman meclisimize de ayrıca teşekkür ediyoruz. Sayın Dündar Ünlü’ye de yaptıkları nezaket ziyaretinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” diyerek, 25 Ağustos Perşembe günü Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Artvin’in Şavşat ilçesinde yapılan saldırıyı nefretle kınadıklarını bu yapılan saldırının ülkede sağlanan birlik ve beraberliğine yapıldığını söyledi.

Yine 26 ağustos Cuma günü Cizre’de Çevik kuvvet polislerine yapılan hain saldırıyı da kınayan Birsen, 15 Temmuz dâhil saldırılarda şehit düşen vatandaşlarımıza, güvenlik kuvvetlerimize ve tüm şehitlerimize Allahtan rahmet yarananlara acil şifalar dilediklerini sözlerine ekledi.
 
Editör: TE Bilişim