AK Parti Eskişehir İl Örgütü, 2. İftar yemeğini Tepebaşı İlçe Başkanlığı’nın önderliğinde Uluönder Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Yoğun katılımın olduğu iftar programına AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü, AK Parti Milletvekilleri Emine Nur Günay ve Harun Karacan, Tepebaşı İlçe Başkanı Ertuğrul Dindar, Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, AK Partili belediye başkanları, il ve ilçe kadın kolları ve gençlik kolları teşkilatları, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş yer aldı. Programda Eskişehirli sanaçı Osman Vahit ise ilahileri ve duaları ile Ramazan coşkusuna ortak oldu.

YÜREKLER DE DİLEKLER DE BİR

Programda ilk olarak konuşan Tepebaşı İlçe Başkanı Ertuğrul Didar, iftara katılanları selamlayarak organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti. Rahmetin ve bereketin doruğa ulaştığı böylesine güzel bir Ramazan gecesinde aynı masada iftar açmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Dindar, Ramazan ayı boyunca bölgelerinde yardıma muhtaç dar gelirli vatandaşların evlerine konuk olarak kendilerine erzak yardımı yaptıklarını belirtti. Dindar, Ramazan ayının hayırlı bir şekilde tamamlanmasını temenni ederek katılan herkesin Kandilini ve gelecek Ramazan Bayramını da kutladı.


Programda söz alan diğer biri isim olan AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü, böylesi güzel bir programda buluşmuş olmaktan son derece mutlu olduklarını vurgulayarak, ‘ İnşallah Ramazan ayının kalan günlerinde de Allah’ın birliği bereketi ve kuvveti hepimize sirayet eder. Bu memleketin ve bizim birliğe ve beraberliğe ihtiyacı var. Kadir gecenizi ve bayramınızı şimdiden tebrik ediyorum ve hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi. AK Parti Milletvekilleri Emine Nur Günay ve Harun Karacan da konuşmalarında İl Başkanı Dündar ile aynı duygu ve düşünceleri paylaşarak tüm katılımcılara sevgi ve saygılarını ilettiler. Konuşmaların ardından AK Parti teşkılatı aile fotoğrafı vererek vatandaşlarla sohbet ederek geceyi noktaladı.

 
Editör: TE Bilişim