Vali Güngör Azim Tuna’nın eşi Pervin Tuna, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü bayan çalışanları ve personel eşleri ikindi çayında bir araya geldi.
Misafirleriyle tek tek ilgilenen Tuna, program esnasında yaptığı konuşmada, polislik mesleğinin kolay bir meslek olmadığını, bu mesleğin ailece icra edilen bir meslek olduğunu aktardı. Eskişehir’de son zamanlarda uyuşturucu ile yapılan mücadelenin kendisini bir anne olarak fazlasıyla memnun ettiğini söyleyen Pervin Tuna, mutluluğun ve başarının huzurlu bir aile ortamından geçtiğini kaydetti. İş yerinde mutluluğun ve başarının yakalanması için huzurlu bir aile ortamının önemine dikkat çeken Tuna, devletimizin ve milletimizin birlik ve beraberlik içerisinde yaşaması için toplum güvenliğinin önemli olduğunu söyledi.
Günümüzde uyuşturucunun, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı tehdit eden bir unsur olduğunu bildiren Pervin Tuna, gece gündüz demeden geleceğimizi zehirlemek isteyen zehir tacirlerine karşı Emniyet Teşkilatı tarafından yürütülen mücadelenin başarılı sonuçlar verdiğini ifade etti. Bayan Tuna, fedakârca yürütülen mücadele sonucunda, Eskişehir’in daha yaşanır bir hale geldiğini sözlerinin sonuna ekledi.
Editör: TE Bilişim