Büyük Birlik Partisi (BBP) Odunpazarı İlçe Başkanı Şaban Bozbal, Kadir Gecesi ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada, herkesin kadir gecesini tebrik etti.

Başkan Bozbal, Kadir Gecesi dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, Kadir Gecesi'nin esenlik, huzur ve müjdelerle dolu manevi bir zaman olduğunu belirterek, "Bin aydan daha hayırlı olduğu yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’de müjdelenen mübarek Kadir gecesine kavuşmuş bulunmaktayız. Manevi lütuf ve bereket kapılarının ardına kadar açık olduğu bu müstesna ve muazzez gecenin, yolumuzu ve ruhumuzu hidayet ışığıyla buluşturması en büyük dileğimizdir" dedi.

Bobal, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Kur’an-ı Kerim bu kutlu gecede inmeye başlamış ve yeryüzü böylelikle ilahi nimet ve nurla taltif edilmiştir. Bundan dolayıdır ki, Kadir gecesi esenlik, huzur ve müjdelerle dolu manevi bir zamanın adı ve mesajıdır. Bu itibarla umutsuzluğa, bezginliğe ve karamsarlığa tüm kapılar sürgülü ve tüm gönüller mesafelidir. Bu duygularla bu mübarek gecede Cenab-ı Allah’ın rahmet ve bereketinin üzerimize olması dileğiyle bütün İslam Alemi'nin Kadir Gecesi'ni kutluyorum."

Editör: TE Bilişim