GÜLÇİN ÖZDEN - SELİM KUŞCU 
ESKİŞEHİR (İHA) – CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Eskişehir’de ‘Kalemi Kırılan Gazeteciler’ adlı panele katıldı.
Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde düzenlenen panel ve kitap imza törenine konuşmacı olarak katılan CHP Genel Başkanı Veli Ağbaba, hükümeti eleştirerek, “Bizler bu grup dünyada en çok cezaevi gezen milletvekiliyiz, dünyada en çok tutuklu sendikacı ziyaret eden milletvekiliyiz, dünyada en çok tutuklu gazeteci ve asker ziyaret eden milletvekiliyiz. Dünyada en çok tutuklu milletvekili ziyaret eden milletvekilleriyiz. Bu maalesef AKP’den kaynaklanan bir durum. Herhalde AKP kendine muhalif olan herkesi cezaevine atıyor. Ama bir şeyi övünerek söylemek istiyorum. Birileri çıkıyor konuşuyor. Biz 5 yıl önce ne söylüyorsak da bugün aynı şeyi söylüyoruz. 5 yıl önce Balyoz’da Ergenekon’da KCK’da Oda Tv’de Devrimci Karargah’da Fenerbahçe davasında ‘Hukuk yok, bunlar siyasi davadır’ diyorduk. Şimdi aynı şeyi söylüyoruz” dedi. 
Düzenlenen operasyon ve baskınların hukuksuz olduğunu savunan Ağbaba, bu operasyonların amacının 17 ve 25 Aralık operasyonlarının üzerini kapama operasyonu olduğunu ileri sürdü.
Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ın moderatörlüğünde yapılan panele konuşmacı olarak katılan CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP Erzincan Milletvekili Muharrem Işık, CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir de ‘Kalemi Kırılan Gazeteciler’ adlı kitap hakkında konuşmalar yaptılar.
Editör: TE Bilişim