Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Hamdi Salim Uzunoğlu, yaptığı açıklamada herkesin Ramazan Bayramını kutlayarak, “Bu bayrama da buruk bir şekilde giriyoruz” dedi.

Uzunoğlu, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden azad olan mübarek ramazan ayını ve bin aydan hayırlı Kadir Gece’sini idrak ettik. Kısmetse iki gün sonra da Ramazan Bayramını idrak edeceğiz. Bunu bize nasip eden Cenab-ı Allah’a sonsuz hamdü senalar olsun” diye konuştu.

Bayrama buruk girildiğini söyleyen Uzunoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu bayramı da maalesef buruk, vicdanımız yaralı, gönüllerimiz kan ağlayarak yaşayacağız. Bitlis’in Tatvan ilçesi Anadere bölgesinde operasyon sonrasında 3 askerimizin yaralanması ve daha sonra 2 askerimizin tüm müdahalelere rağmen 2 Mehmetçiğimiz şehit edilmesi bu üzüntümüzün ana kaynağıdır. Bu vahim olaylar da gösteriyor ki çözüm süredi çözüm olmamış, bu işim mimarı olanları ağır bir vebal altına almıştır. Büyük Birlik Partisi’nin bu konudaki tavsiye ve önerilerinin ne kadar haklı olduğunu da ortaya koymuştur.”

Editör: TE Bilişim