Büro Memur-Sen Şube Başkanı Ali Selim Aktaş, TÜMSİAD Yönetim Kurulu’nu dernek binasında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Aktaş, üye çalışmalarına devam ettiklerini ve göreve geldiğimizden bu yana üye sayısının hızla çoğaldığını belirtti. Eskişehir’deki STK’larıyla ortak projeler yaptıklarını dile getirdi.
Engiz ise TÜMSİAD Eskişehir Şubesi’nin2006 yılından itibaren ister ticarî hayata getirdiği dinamizm, ister gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile şehrimizde renkli bir dernek olduğunu dile getirerek ekledi: “Daha alınacak uzun yolumuz var. Üyelerimizin ticarî potansiyellerini ve pazar geliştirme girişimlerini artırmak ve kolaylaştırmak için azamî gayret göstermeye devam edeceğiz. Bunun yanında devletimizin küresel saygınlığını korumak ve ileri hedeflere taşımak noktasında ihracat ve pazar araştırması faaliyetlerine yoğun mesai ayırmaktayız. Dürüst, çalışkan ve dinamik üye portföyümüzle adımızdan söz ettirerek gidilmemiş yol, uğranmamış liman, sıkılmamış el bırakmayacağız.”
Engiz, Aktaş’a kendisiyle özdeşleşen armağanı 16 Büyük Türk devletinin madenî levha üzerine basılı Sembolik Bayraklı plaketi takdim etti. Aktaş da Engiz’e şık hat yazılı tabloyu hediye ederek yapılacak projelerde beraber olmak temennisini sözlerine ekledi. TÜMSİAD’dan Ali Demirel, Nail Yiğit ve Hasan Demirci, ziyarette hazır bulundular.
 
 

 
Editör: TE Bilişim