“Shining Star Awards 2015 - Eğlence ve Rekreasyon Ödülleri” törenine 3 ödülle damga vuran Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e diğer ödüllerin sahiplerinden övgüler yağdı.

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara Büyükerşen için, “ Belediyecilikte bir duayendir. Ülkemiz belediyeciliğine çok şey kattığını biliyorum”  derken, Yeni Ürün dalında ödül alan Amega Teknoloji Yönetici Ortak Hakan Yıldırıcı ise, “Efsane demek istiyorum. Hayranlıkla izlediğimiz, takdir ettiğimiz ve örnek aldığımız çok değerli büyüğümüz” şeklinde konuştu. Tiyatro sanatçısı Cengiz Küçükayvaz, model ve ideal olarak seçilebilecek kişinin Büyükerşen olduğunu ifade etti. Büyükçekmece Belediye Başkan Vekili  Ahmet Şahin, Türkiye Cumhuriyetinde ve dünyada örnek alınacak bir belediye başkanıdır diyerek düşüncelerini anlattı.

            Eğlence ve rekreasyon alanlarına yönelik farkındalık yaratmak ve sektörün daha nitelikli hizmetler sunmasına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen Shining Star Awards Eğlence Ödülleri Gala Gecesine, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen damga vurdu.

           En Başarılı Belediye Parkı Ödülünü “Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı”, En Başarılı Müze Ve Ören Yeri Ödülünü “Balmumu Heykeller Müzesi” ve En Başarılı Festival Ödülünü “Uluslararası Eskişehir Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali” ile alarak, büyük bir başarıya imza atan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen’den, diğer ödülleri kazanalar konuşmalarında ve röportajlarda övgüyle söz ettiler.

         Büyükerşen’in  belediyecilik alanında bir duayen olduğunu belirten Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, “Ben 30 yıllık belediyecilik deneyimi olan birisiyim, kendisini uzun yıllardır takip ediyorum. Ülkemiz yerel yönetimine olan katkısı, kendisinin sanatçı kimliği ve proje üretme konusunda büyük bir birikime sahip olması, akademisyen olması ile bu güne kadar  hepimize örnek olacak belediye başkanlığı sergiledi. Ülkemiz belediyeciliğne çok değer kattığına inanıyorum” dedi.

      Yeni Ürün dalında ödül alan Amega Teknoloji Yönetici Ortak Hakan Yıldırıcı ise Büyükerşen için, “Efsane demek istiyorum. Hayranlıkla izlediğimiz, takdir ettiğimiz ve örnek aldığımız çok değerli büyüğümüz.İnşallah O’nu örnek alan ve takip eden, O’na layık olan gençliği temsil ederiz” şeklinde konuştu.

      Gecenin sunucusu tiyatrocu Cengiz Küçükayvaz ise, model ve ideal olarak seçilebilecek kişinin Büyükerşen olduğunu ifade ederek, “ Neden derseniz; Çocuğa inmesini de biliyor, yetişkine, insana, sanata, kültüre, kısacası hayata seslene bilen bir insana kulak kabartmak gerekiyor. Herkese seslenebilen bir insan olmak kolay değildir. Bunu da başaran ender insanlardan biridir Yılmaz Büyükerşen” dedi.

     Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali” ile ödül alan Büyükçekmece Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Şahin, Yılmaz Büyükerşen ve belediyecilik için, “ İktidar ve muhalefet fark etmez, bu iş bir vizyon meselesidir. Türkiye Cumhuriyeti Devletinde örnek bir belediye başkanıdır. Yurtiçi ve yurtdışı turistin bir bölgeye, çorak bir araziya nasıl getirileceğini bilen, ülkemizle sınırlı kalmayıp, dünyada da örnek olan bir belediye başkanıdır” ifadesini kullandı

 

 

 

 

Editör: TE Bilişim