23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle sembolik olarak Büyükşehir Belediye Başkanlığı makamına oturan ilköğretim okulu öğrencileri, taleplerini Başkan Yılmaz Büyükerşen’e ilettiler.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle İki Eylül ilköğretim, Cumhuriyet İlköğretim ve Barbaros İlköğretim okullarından gelen öğrenciler sembolik olarak Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturdu. Minik başkanlar, yeşil alanlar, toplu taşıma, oyun alanları gibi birçok konudaki isteklerini, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e isteklerini ilettiler.

Minik başkanların isteklerini dinleyen Başkan Büyükerşen, talepleri ilgili belediye birimlerine ileteceğini belirterek tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Büyükerşen, çocukların geleceğimizin teminatı olduğunu belirterek, “23 Nisan hem ulusumuz hem çocuklarımız için çok önemli bir gün. Çocuklar bizim geleceğimiz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bize gösterdiği yolda, öncelikle siz çocuklarımızı düşünerek Masal Şatosu, Sualtı Dünyası, Bilim-Deney Merkezimizi ve Uzay Evi’ni sizler için hayata geçirdik. Büyükşehir Belediyesi olarak yaptığımız tüm çalışmalarda geleceğimiz olan çocuklarımızı düşünüyoruz ve onlara daha iyi bir gelecek bırakmak için çabalıyoruz. Bu vesileyle sizlerin ve tüm dünya çocuklarının çocuk bayramını kutluyorum” dedi.

Ziyaret sonunda Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yılmaz Büyükerşen, öğrencilere hediyeler verdi.

Editör: TE Bilişim