Eğlence ve rekreasyon alanlarına yönelik farkındalık yaratmak ve sektörün daha nitelikli hizmetler sunmasına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen Shining Star Awards Eğlence Ödülleri Gala Gecesi düzenlendi. Her yıl sektör profesyonelleri ve takipçileri tarafından yoğun ilgi gören yarışmaya bu yıl 13 kategoride 93 aday başvurdu. 4 Aralık 2015 Cuma günü Wow Airport Otel’de “TM Event Management”ın etkinlik sponsorluğunda düzenlenen ATRAX Gala Gecesi’nde dereceye girenler ödüllerini alırken; canlı müzik ve sürpriz gösterilerle katılımcılar eğlenceli saatler yaşadı.

Eğlence temalı tüm projeleri kucaklamak amacıyla 13 önemli kategoride gerçekleşen ödül töreninde 16 proje ödüllendirildi.  Zorlu bir süreçten geçen jüri üyeleri kararını verdi ve en başarılı projeler ortaya çıktı. Tüm projelerin, jüri üyeleri tarafından tek tek ve toplu değerlendirmesinin ardından eğlence dünyasının en başarılı yatırımları belli oldu. Proje sahiplerini ödüllendirerek yeni projelere teşvik etmek ve sektörde farkındalık yaratmak amacıyla gerçekleşen “Shining Star Awards 2015 - Eğlence Ödülleri” renkli görüntülere sahne oldu.

Organizatör Tureks Uluslararası Fuarcılık Genel Müdürü Nergis Aslan;  sektörün ülke ekonomisindeki payını yükseltmek için öncelikle sektörü öne çıkarmak gerektiğinin altını çizerek: “Eğlence sektöründeki potansiyeli en iyi şekilde değerlendirmek üzere çıktığımız yolun 4.yılında ATRAX Fuarı’nda bir kez daha birlikteyiz. Daha yolun çok başındayız ve hep beraber uzun yol alacağımıza inanıyoruz. Bu yolda bizimle yürüdüğünüz için hepinize çok teşekkür ediyorum. ATRAX olarak sektörü uluslararası düzeyde kucaklıyor, sektörün gelişimini yakından takip ediyor ve paydaşlarımıza yeni fırsatlar yaratmaya çalışıyoruz. Önümüzdeki süreçte de her yıl gelişme ve yeniliklerle karşınıza çıkmayı hedefliyoruz. Bu yıl üçüncüsünü organize ettiğimiz eğlence sektörünün parlayan yıldızlarını ön plana çıkaran, başarıları ödüllendiren SHINING STAR ÖDÜLLERİ sahiplerini buluyor. Öncelikle gururla belirtmek istiyorum ki, bu yıl yarışmamıza çok değerli kurum ve kuruluşlar katıldı. Değerlendirme puanları birbirine çok yakındı. Bu durum jüri üyelerimizi çok zorlasa da sonuçta gurur verici bir tablo ortaya çıktı. Çıkan sonuçtan da herkesin çok memnun kalacağını düşünüyor ve sektörde fark yaratmak için düzenlemiş olduğumuz bu gala gecesinin tüm değerli katılımcılarımız için keyifli geçmesini diliyoruz.” şeklinde konuştu.

 

ÖDÜLLER

En Başarılı Temalı Açık Alan Eğlence Merkezi Ödülü

“PodyumPark Yaşam ve Eğlence Merkezi” D.A.D. Turizm İşletmeciliği Yatırımcısı Aykut Uyanıklar,

En Başarılı Temalı Kapalı Alan Eğlence Merkezi Ödülü

“İstanbul Akvaryum” İstanbul Akvaryum Müdürü ve İcra Kurulu Üyesi Dilek Çapanoğlu

En Başarılı AVM Eğlence Alanı Ödülü

“Viaport Marina” VİA GYO Genel Müdürü Ogün Turanlı

En Başarılı Belediye Parkı Ödülü

“Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı” Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen

En Başarılı Müze Ve Ören Yeri Ödülü

“Balmumu Heykeller Müzesi” Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen

“Anadolu Medeniyetleri Müzesi” T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Müze Müdürü Enver Sağır

Yıldızlı Proje Ödülü

“Çayderesi Rekreasyon Alanı Projesi” Balıkesir Büyükşehir Beledi Başkan Vekili Osman Yenidoğan

“Masal Parkı” Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara

En Başarılı Yeni Ürün Ödülü

“Playmotion F1 Replicar – Full Body” Amega Teknoloji Yönetici Ortak Hakan Yıldırıcı

En Başarılı Etkinlik Ödülü

“Legoland Discovery Centre” İstanbul Su Altı Dünyası Pazarlama Müdürü Aydan Alboğa Uslu

En Başarılı Festival Ödülü

Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali” Büyükçekmece Belediyesi Başkan Yardımcısı Başak Sancar

“Uluslararası Eskişehir Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali” Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen

Yılın Girişimcisi Ödülü

VİA GYO Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar

Fuarın Yıldız Standı

Out Door Factory

Fuarın Yıldız Ürünü

Skyler  Ürünü ile DOF Robotic

Editör: TE Bilişim