Büyükşehir Belediyesi, Emirceoğlu Mahalle yolunda yol genişletme çalışmalarına başladı. 9 kilometre uzunluğundaki yolun yapımıyla sabah ve akşam saatlerindeki trafik yoğunluğunun azaltılması planlandı.
        
Eskişehir kent merkezine yakın mesafede bulunan ve son yıllarda yapılaşmanın yoğun olduğu Emirceoğlu-Alınca ve Kavacık Mahallelerine hizmet veren yol genişletiliyor. Büyükşehir Belediyesi Yol İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, platform genişliği 5 metre olan yolu, banketlerle birlikte 8 metreye çıkarma çalışmalarını yoğun biçimde sürdürüyor.
Yolun kalitesinin de artırıldığını belirten Büyükşehir yetkilileri, özellikle akşam mesai çıkışlarında taşıt trafiğinin yoğun olduğu yolun, en kısa zamanda bitirileceğini söylediler. Yetkililer, yolu kullanan sürücülerin çalışma saatlerinde can ve mal güvenlikleri için trafik işaretlerine mutlaka uymalarını da istedi.
 Kavacık Mahallesine kadar genişletilecek olan yol, toplam 9 kilometre uzunluğunda. Başlatılan yol genişletme çalışmalarından son derece memnun olduğunu ifade eden mahalle muhtarları, çalışmalara başlayan Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiler. 
 
Editör: TE Bilişim