Atatürkçü Düşünce Derneği Eskişehir Şube Başkan yardımcısı Cihan Taşar 29 Ekim 2016 Cumartesi günü yapılacak olan Cumhuriyet yürüyüşüne katılma çağrısında bulunarak çağdaş Eskişehir’in aydınlığa yürüdüğünü söyledi.
Cumhuriyet buluşmasını, belediyelerin öncülüğünde, Eskişehir Sivil Toplum kuruluşları, siyasi partiler, sendikalar, kadın ve gençlik örgütleri ile halkın katılımıyla gerçekleştirileceğini vurgulayan ADD Eskişehir Şube Başkan yardımcısı Cihan Taşar, “Yürüyüş 29 Ekim 2016 Cumartesi günü saat 15.00’de Adalar’da Atatürk Caddesi girişinde başlayacak, Vilayet Meydanı’nda son bulacaktır. Çağdaş Eskişehir’in duyarlı vatandaşları olarak, geçmişte olduğu gibi, bugün de laik Cumhuriyetimizi Atatürkçü çizgiden uzaklaştırmak isteyen güçlerin karşısında bir kez daha kararlılıkla duracağız” dedi.
Sömürgeci güçlerin ve işbirlikçilerin emellerine ulaşmalarına asla izin vermeyeceklerini belirten Taşar, Türkiye Cumhuriyeti’nin aydınlık insanları olarak, Atatürk’ün 93 yıl önce açtığı çağdaş ve aydınlık yolun ışığından aldığı güçle Cumhuriyet’i sonsuza dek yaşatacaklarını sözlerine ekledi.
 
Editör: TE Bilişim