Saadet Partisi (SP) İl Hanım Gençlik Kolları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Hamamyolu’nda bayram kutlaması gerçekleştirdi. Açıklama yapan SP İl Hanım Gençlik Kolları Başkanı Feray Saran, çocuklarımızın, insanlığın ortak ümidi, geleceği ve en önemli hazinesi olduğunu söyledi.

Geleceğin güvencesi olan çocukların, kendi başına karar verebilen, hayatın güçlüklerin baş edebilecek ölçüde donanımlı ve yetenekli gençleri olarak yetiştirilmeleri ortak hedefleri olduğunu belirten Saran, “Yarınımızı teminatı altına almak istiyorsak, bize düşen görev onları en iyi şekilde geleceğe hazırlayarak ekonomik, sosyal ortamı sağlamak olmalıdır. Bunun ilk ve en önemli şartı da önce ahlak ve maneviyat düsturuyla donatılmış bir eğitim sistemini kurmaktır” dedi.

Zararlının değil yararlının, kötülüğün değil iyiliğin, zulmün değil adaletin, batılın değil Hakkın hakim olduğu bir dünyaya hedefleyerek canla başla çalışılması gerektiğini vurgulayan SP İl Hanım Gençlik Kolları Başkanı Feray Saran şunları söyledi:

“Unutmayalım ki bir ülkenin asıl gücü topu, tankı, tüfeği değil imanlı ve inançlı evlatlarıdır. Bu duygu düşüncelerle Saadet Partisi Hanım Gençlik kolları olarak tüm çocuklarımızın gerçek bir çocuk bayramını yaşayabileceği yeni bir dünyayı kurmak ümidiyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramınızı kutluyoruz.”

Başta Barış Manço, Cem Karaca gibi ünlü sanatçılarının müziği eşliğinde çocuklar hem yeteneklerini gösterdiler hem de çuval yarışı gibi bir çok oyunla birbirleri ile yarıştılar.


Editör: TE Bilişim