Eskişehir Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Sevgi Akmen ve yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen’i ziyaret ederek, derneğe katkılarından dolayı teşekkür ettiler.
Eğitimde fırsat eşitliği, kız çocuklarının okullaştırılması, kitap, araç-gereç desteği, okul öncesi eğitimi ve lise mezunu mesleksiz kızlara meslek edindirme, sonunda ekonomik özgürlüklerine kavuşması gibi başarılı projelere imza atan Prof. Dr. Türkan Saylan’ın kurduğu Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği(ÇYDD) Eskişehir Şubesi Başkanı Sevgi Akmen, Başkan Büyükerşen’i ziyaret etti.
Eskişehir  ÇYDDBaşkanı Sevgi Akmen ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı ziyarette Başkan Büyükerşen, Prof. Dr. Türkan Saylan’ın kız çocuklarının eğitimi için verdiği hizmetlerinin her zaman takdirle anılacağını belirterek, “ ÇYDD’nin her şeye rağmen, Atatürk ilke ve devrimlerinin korunmasında, çağdaş eğitimle,çağdaş toplumu oluşturacak insanlar yetiştirmiştir” dedi.
ÇYDD Eskişehir Şubesi Başkanı Sevgi Akmen ise, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i, yapılacak olan Olağan Genel Kurul’a davet ederek, “Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne ve Eskişehir’e yaptığınız katkılardan dolayı teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.
 
 

 
Editör: TE Bilişim