Özel Eskişehir TSG Anadolu Hastanesi yönetimi ve çalışanları, “Demokrasiye Sahip Çık” yürüyüşü gerçekleştirerek destek için Ak Parti İl Başkanlığı'na gitti.
 Özel Eskişehir TSG Anadolu Hastanesi yönetimi ve çalışanları “Demokrasiye Sahip Çık” adı altında gerçekleştirdikleri yürüyüş hastaneden başladı, Ak Parti İl Başkanlığı'nda son buldu. Burada bir açıklama yapan hastane başhekimi Op. Dr Kayıhan Çağlar, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk milleti, yasal olmayan olağanüstü bir durumla karşı karşıya bırakılmıştır. Türk Silahlı Kuvvetleri içinden bir grubun askeri müdahalede bulunmak sureti ile yönetimi devralma girişimi, Türk milleti tarafından devlete ve milli iradeye sahip çıkılarak önlenmiştir. Demokrasiyi ortadan kaldırmaya dönük bu eylem, netice itibari ile Türk milletinin kendisine karşı işlenmiş büyük bir gaflettir.
Türkiye geçmiş zamanlarda defaten bu tür  askeri darbeleri ve girişimleri acı bir şekilde tecrübe etmiştir. Türk milleti her defasında darbelerin yıkımını yaşamak ve bedelini ağır ödemek zorunda kalmıştır. Herkes bilmelidir ki, en kötü demokrasi dahi her türlü darbeden daha ehvendir. Her sorununun çözüm yolu demokrasidir. Demokrasiden taviz verilmesi, bağımsızlık ve geleceğimizden vazgeçmek demektir.
Özel Eskişehir TSG Anadolu Hastanesi yönetimi ve çalışanları, demokrasiyi askıya alacak bu tür eylemlere karşıdır ve tavrı nettir. Bu sebeple gelecek nesillerimize dahi sirayet edecek, istikbalimizi ve istiklalimizi karartacak, devletin bütünlüğü ve milletin birliğini tehdit edecek her türlü müdahaleye mesafeli durmamız şarttır ve üzerimize düşen tarihi bir sorumluluktur.
Bu münasebet ile 16.07.2016 Cumartesi günü (bugün) saat 12.30’da Özel Eskişehir TSG Anadolu Hastanesi yönetimi ve çalışanları olarak üzerimizde üniformalarımız, ellerimizde Türk bayrağı ve “Türkiye, uyuma, vatanına sahip çık” sloganları ile hastane bahçesinde toplanıp   yürüyüş yaptık"dedi

Editör: TE Bilişim