AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, İl Başkan Yardımcısı Murat Özcan ve Odunpazarı ilçe yönetim kurulu üyeleri Öğretmenler Günü münasebetiyle Zübeyde Hanım Özel Eğitim Uygulama Merkezi, Elbruz Bilge Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi, Meserret İnel İlköğretim Okulu ve Behiç Aydın İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti.
Doğan, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı yetiştiren değerli öğretmenlerimizin bu özel günlerinde yanlarında olmaktan dolayı çok mutluyum. İnsan yetiştirmek aynı zamanda bir medeniyeti ve kültürü en baştan inşa etmektir. İlk emri ‘oku’ olan bir medeniyetin mensupları olarak okumayı, öğrenmeyi ve bilinçli bireyler yetiştirmeyi kendimize ilke edinen bir toplumuz.  Bu anlamda saygınlığı en yüksek mesleklerden biri olan öğretmenliğin üreten, geleceğe yön veren ve manevi değerlerine sahip çıkan nesiller yetiştirmesi bakımından önemi tartışılamaz” dedi.
Doğan, Türkiye’nin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmasında öğretmenlerin gelecek vizyonunu belirlemedeki önemine değinerek, “AK Parti hükümeti olarak eğitime önem veriyor ve bu anlamda kapsamlı ve köklü yatırımlar gerçekleştiriyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e 'başöğretmenlik' unvanının verildiği bu anlamlı günde kutsal görevlerini aşkla ve sevgiyle yerine getiren değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum” diye konuştu.
 
Editör: TE Bilişim