Eskişehir Valiliği Engelliler Koordinasyon Merkezi, 13 Ocak 2016 tarihinde başlattığı EKPSS Kursu’na katılan kursiyerlerden yazılı sınav sonrası 8’i devlet memuru olarak atandı.
Engelliler Koordinasyon Müdürü  Sibel Çelik Önal konuyla ilgili verdiği bilgi de EKPSS kurslarının Hafta içi ve hafta sonu kurslarında yapılan çalışmalarının meyvalarını almanın mutluluğu yaşadıklarını belirtti.
Özellikle Santralist kursu belgesi ile iki kursiyerinin atanmasını değerlendiren Önal, “Kurumumuzun ilkesi engelli vatandaşlarımızın  hayatlarına dokunmaktır  böylesi güzel olaylara vesile olduğumuz için büyük bir mutluluk duyuyoruz.Bu imkanların sağlanmasında emeği gecen başta öğretmenlerim olmak üzere  kurs merkezi olarak kullandığımız  Süleyman Çakır Kız Lisesi  ile hafta sonları bizlere kapısını açan Milli Zafer İlkokulu  yönetimine şükranlarımızı sunuyorum.
Her türlü desteği esirgemeyen  ücretsiz ders kitapları ve soru bankası dağıtan  Eskişehir valiliğimiz ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne   de kurumum ve kursiyerlerim adına  teşekkür ediyorum” dedi.
 
Editör: TE Bilişim