Emniyette yeni görevlendirmeler Resmi Gazete'de yayımlanırken, Eskişehir'in yeni emniyet müdürü Engin Dinç oldu. 
Resmi Gazete'de yayımlanan kararnameye göre 34 il emniyet müdürü merkeze alınırken, 24 il emniyet müdürü ile 2 daire başkanının yeri değiştirildi. İstihbarat Daire Başkanı Engin Dinç ise, Eskişehir Emniyet Müdürülüğü'ne atandı. Dinç'den önce bu görevi yürüten Mustafa Şahin de, Polis Başmüfettişi oldu.
Öte yandan Eskişehir POMEM Müdürü Levent Tutuk da, Karaman İl Emniyet Müdürü olarak atandı. Yeni Emniyet Müdürü Engin Dinç’in Hrant Dink'in davasında sanık olarak geçen hafta hakim karşısına çıktı.
   İl Emniyet Müdürleri Kararnamesi Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre, 34 il emniyet müdürü merkeze alınırken, 24 il emniyet müdürü ile 2 daire başkanının yeri değiştirildi. 
Resmi Gazete'de yayımlanan kararnameye göre 34 il emniyet müdürü merkeze alınırken, 24 il emniyet müdürü ile 2 daire başkanının yeri değiştirildi. İlk ataması yapılan il emniyet müdürü sayısı ise 37 oldu. İçişleri Bakanı onayıyla ise Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesindeki 24 daire başkanı merkeze alınırken, ilk ataması yapılan daire başkanı sayısı ise 31 oldu.
Buna göre liste şu şekilde:
 

Editör: TE Bilişim