CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı Adalet Yürüyüşü’ne Eskişehirliler destek verdi.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasının ardından başlattığı ‘Adalet Yürüyüşü’ne Eskişehirliler de destek verdi. Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte yürüyen Eskişehirliler, “ Adalet için Eskişehir sizinle” dedi.

ESKİŞEHİRLİ’LERDEN DESTEK

Adalet Yürüyüşü’nün 6’ıncı gününde Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Vural Yörük, Tepebaşı İlçe Kadın Kolları Başkanı Gökçe Kurt ve Hayır Platformu üyeleri ile çok sayıda Eskişehirli yürüyüşe katıldı. Heyet Adalet Yürüyüşü güzergahı olan Çamlıdere mevki, Çamlıdere yol ayrımında yapılan Grup Toplantısına katılarak, sloganlarla Kılıçdaroğlu’na destek verdi. Yürüyüşe CHP milletvekilleri de eşlik etti.

ADALET TALEBİMİZİ HAKIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Eskişehirlilere destekleri için teşekkür eden Utku Çakırözer, “ Adalet arayışımızda bizleri yalnız bırakmayan Eskişehirlilere yürekten teşekkürler. Bugün burada onlarla birlikte omuz omuza kol kola yürüyerek adalet, demokrasi ve hukuk devleti talebimizi kararlılıkla haykırdık, haykırmaya da devam edeceğiz” dedi.

Editör: TE Bilişim